logo

Sinterklaas bij ouderensoos

Het is gelukt. De H. Nicolaas komt op bezoek in de Belleman voor de Dommelse senioren van de soos en de activiteitengroepen. Maandag 3 december zal hij tijdens de soosmiddag, die om half twee begint, even na twee acte de présence geven. Over de aanwezigheid van Piet worden overigens nog onderhandeld. Maar zie je het voor je: die oude man uit Spanje tussen Dommelse senioren? Dat wordt ontzaglijk gezellig.

Er is koffie en thee met koek en een sinterklaasknabbeltje erbij. Het plezier maken we samen! Er zijn al  enkele mensen een optreden aan het instuderen. Wauw. Als jij ook iets wil doen? Graag, meld het dan tijdens de soosmiddag. De middag met de sint wordt tegen vier uur afgerond.
Deze viering is, zoals gezegd, voor de mensen van de soos en voor senioren die onlangs met activiteiten, zoals bridgen, Nordic-walking enz, zijn begonnen.

Kennismaking
Bovendien zijn senioren welkom, die nog niet eerder werden benaderd door de wijkraadwerkgroep, maar nu gebeld en aangeschreven zijn voor kennismaking. Niet uitgenodigd en toch vijftigplusser?
Mocht je nu nog niet uitgenodigd zijn voor deze kennismaking plus sintviering, mail naar een van de bestuursleden en het wordt geregeld. Dan maken we van deze bijeenkomst met de sint meteen ook een kennismakingsbijeenkomst.