logo

Soosmiddag

Ouderensoos elke maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur in De Belleman.

De ouderensoos is een gezellige middag waarop iedereen zoveel mogelijk aan z’n trekken komt.

De deelnemers bepalen zelf hun favoriete bezigheid. Voorbeelden zijn: een kaartje leggen, een gezelschapsspel spelen en bezigheden zoals biljarten, sjoelen, kaarten maken of breien. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon een praatje te komen maken.

Onze gastvrouwen serveren koffie en thee. Ze zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft, want de gezellige sfeer staat voorop.

Woensdag- en vrijdagmiddag

Ook op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur is er gelegenheid om te biljarten, te kaarten en kaarten te maken. Het is niet nodig om u daarvoor aan te melden.

In tegenstelling tot de andere activiteiten is de koffie niet gratis en moeten de verteringen afgerekend worden aan de bar. Er zijn op die middagen geen gastvrouwen aanwezig.

Happenings

Op gezette tijden organiseren we een 'speciale happening'. Voorbeelden daarvan zijn: een Kerstbrunch, een Nieuwjaarsborrel, een wijnproef-middag, een Sinterklaasmiddag.

Aan het begin van het seizoen houden we een feestelijke openingsmiddag. Deze seizoensopening is bedoeld om de soos en alle activiteiten te promoten. Belangstellenden zijn (met introducés) van harte welkom op die middag.

Verder staat het eenieder vrij om gedurende het seizoen bij de soos op maandagmiddag binnen te lopen.
De kans is groot dat u blijft hangen!

Andere activiteiten

Bekijk ook onze andere activiteiten.
Klik hiervoor op de activiteit in het menu aan de linkerkant.

En verder

Hebt u op- en aanmerkingen over de soos of over de activiteiten. Geef ze aan iemand van het bestuur, een gastvrouw of aan de begeleider van de activiteit. We doen er zeker iets mee. En u heeft er uw hart mee gelucht. Ook suggesties voor activiteiten of andere leuke ideeën zijn zeer welkom.